SALVA VIDA


SALVA VIDA restaurant in movement ("מציל חיים") התחילה כמסעדת פופ אפ בתנועה שיצר השף יובל פכלר. בנובמבר 2016 התמקמה המסעדה במשכן קבע ברחוב הירקון 88, מול חוף הים של תל אביב.
סגנון המטבח של פכלר, שואב השראה מכל המקומות בהם עבד, זיכרונות ילדות, חומרי הגלם הזמינים בעונה ובתמציתיות 'קליפורניה פוגשת את הים התיכון'. התפריט מבוסס על שפע של חומרי גלם טריים ואיכותיים, יצירתיות וצבעוניות רבה בצלחת.
בשעות הבוקר תוכלו ליהנות מארוחות בוקר יצירתיות על המרפסת הצופה אל חוף הים. בשעות הערב יוצאות מהמטבח מנות כמו סלט סרטנים כחולים בגספצ'ו תפוחים ירוקים, פיסטוק ולימון; צ'ופינו - מרק הדגים ופירות הים המפורסם מסן פרנסיסקו שהביאו מהגרים איטלקים בציר עגבניות וג'ינג'ר שיוגש עם לחם מחמצת; פיש טאקו - דג מושחר בטורטייה טריה, ריבת צ'ילי וג'ינג'ר ועוד. לצד אלה מוגשים קוקטיילים יצירתיים ונמזגים יינות משובחים, המתאימים במיוחד למנות שבתפריט.
אלמנט התנועה הנמצא בשם המסעדה מהווה חלק בלתי נפרד מאישיותו של השף, ובא לידי ביטוי בעיצוב המסעדה: צינורות ללא התחלה וללא סוף, עציצים הידרופוניים בהם גדלים עשבי תיבול טריים ואורגניים. התפריט של סלבה וידה גם הוא נמצא בתנועה ומשתנה באופן תמידי.
שף יובל פכלר גדל בארצות הברית, למד בישול ב  CIA שבניו יורק. התמחה במסעדות עטורות כוכבי מישלן באיטליה ובלונדון. יובל כיהן בתור השף של מסעדות הרברט סמואל וטאפאס אחד העם בתל אביב. את הניסיון הבינלאומי, הטעמים והזכרונות הוא מביא איתו לסלבה וידה ויוצר תפריט ייחודי, כמוהו לא תמצאו באף מסעדה בארץ.